'Wolfsburg gaat vol voor  Pepi, maar ook andere Europese clubs willen het talent'

'Wolfsburg gaat vol voor Pepi, maar ook andere Europese clubs willen het talent'

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2021 om 18:40di 19-10-2021 om 18:40

De strijd om de handtekening van Ricardo Pepi is volledig losgebarsten. Het Amerikaanse talent van FC Dallas zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met VfL Wolfsburg, maar ook Ajax en enkele andere clubs hopen op zijn komst.

Dat Pepi ook daadwerkelijk op weg is naar Wolfsburg, staat dan ook verre van vast. FC Dallas zal tijdens de onderhandelingen hoog in de boom zitten, waardoor er stevige gesprekken gevoerd moeten worden voordat een transfer officieel gemaakt kan worden.

CBS Sports meldt dat Dallas het talent minstens tot na het WK 2022 in Qatar wil behouden, omdat zijn marktwaarde kan stijgen indien hij een goed toernooi speelt. Een bod van dertien miljoen euro zou de Amerikaanse club ertoe dwingen om Pepi komende winter al te verkopen.

Naast Ajax en Wolfsburg zouden ook Sampdoria, Borussia Dortmund en Bayern München azen op de handtekening van het Amerikaanse talent. Een bod van Sampdoria, van zo'n zeven miljoen euro, werd eerder van tafel geveegd. Bayern heeft een klein voordeel in de strijd om Pepi, aangezien de club een samenwerkingsverband heeft met FC Dallas.

Pepi maakt dit seizoen indruk in de Major Soccer League. In 27 wedstrijden wist het talent in totaal dertien keer te scoren en gaf hij twee assists.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws