Ancelotti over Hazard: “Hij is niet geblesseerd, maar is overbelast”

Ancelotti over Hazard: “Hij is niet geblesseerd, maar is overbelast”

19-10-2021 11:15
9

Real Madrid neemt het dinsdagavond in de Champions League op tegen Shakhtar Donetsk. De Spanjaarden moeten het opnieuw doen zonder Eden Hazard. De Rode Duivel is wederom buiten strijd. Iets waar hij het duidelijk lastig mee heeft, laat trainer Carlo Ancelotti weten op een persconferentie.

Ancelotti stond maandag de pers te woord. Natuurlijk ging het ook over de nieuwe blessure van Hazard. De winger haakte af bij de Rode Duivels voor de strijd om de derde plaats in de Nations League en nu nog altijd niet opnieuw fit voor het grote werk. 'Vermoeide spieren', klinkt het bij Real Madrid.

Volgens Ancelotti baalt Hazard als een stekker. Gelukkig zou onze landgenoot niet lang uit zijn. "Hazard is het beu om deze problemen te hebben. Hij is niet geblesseerd, maar kampt met een overbelasting van de spieren. Volgens mij kan hij tegen Barcelona of Osasuna weer spelen", aldus de trainer van Real Madrid.

Real Madrid verloor op de vorige speeldag thuis met 1-2 van FC Sheriff. Tegen Shakhtar kan dus best gewonnen geworden. Na twee speeldagen hebben de Spanjaarden drie punten. Het staat daarmee twee in groep D.