Vanderhaeghe (Cercle Brugge) krijgt bijval: “Ze moeten van Yves blijven”

Vanderhaeghe (Cercle Brugge) krijgt bijval: “Ze moeten van Yves blijven”

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2021 om 12:15di 19-10-2021 om 12:15

Yves Vanderhaeghe werd in vraag gesteld bij Cercle Brugge. Het Nieuwsblad sprak met schaduwcoach Julien 'Jules' Verriest over de situatie bij Groen-Zwart.

Verriest steunt Vanderhaeghe. “Er is nu eindelijk weer een Belgische coach en Yves Vanderhaeghe mag zeker niet weg. Ze moeten van Yves blijven. Ik snap niet dat hij na die match tegen ­Union plots ter discussie stond. Ik heb die match gezien. Cercle lag niet onder, maar door details en een samenloop van omstandigheden verliezen we finaal met 0-3. Thomas Buffel betaalde het gelag, maar waarom? Hij is een ex-speler en de fans zagen hem graag.”

Vanderhaeghe verdient vertrouwen. “We moeten bij Cercle eens stoppen met alles en iedereen in vraag te stellen en steeds opnieuw andere mensen aan het roer te zetten. Yves kon Cercle Brugge vorig seizoen in 1A ­houden, geef en gun hem nu opnieuw die kans. Hij is een goede coach en heeft nog die echte West-Vlaamse mentaliteit in zich. Het wordt tijd dat er eens gekozen wordt voor continuïteit en stabiliteit.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Vind jij dit ook?

Ja
93%
Nee
7%
(94 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws