De Bruyne ziet gelijkenissen met Club Brugge: Wij gebruiken dat ook bij City

De Bruyne ziet gelijkenissen met Club Brugge: "Wij gebruiken dat ook bij City"

Gepubliceerd: maandag 18 oktober 2021 om 23:18ma 18-10-2021 om 23:18

Club Brugge versus Manchester City, dat is natuurlijk ook de terugkeer van Kevin De Bruyne naar de Belgische velden. Uiteraard voetbalt de Rode Duivel met de nationale ploeg wel nog geregeld in ons land, maar in clubverband gebeurde dat niet meer sinds zijn vertrek bij KRC Genk. Op de persconferentie had KDB er alvast zin in.

"Het is leuk om in België te spelen", bevestigde De Bruyne meteen. De context is uiteraard wel verschillend. Met de Rode Duivels wordt de sterkhouder steevast aangemoedigd, maar misschien is dat op Jan Breydel wel even anders. "Ik weet niet hoe ze morgen zullen reageren", trekt De Bruyne zich dat al bij al weinig aan. 

Op sportief vlak verwacht de draaischijf van Manchester City een lastige partij. Hij ziet zelfs vergelijkingen tussen beide clubs. "Ze werden al vaker kampioen en weten wat er nodig is om te winnen. Wij gebruiken dat ook bij Manchester City", trekt De Bruyne een parallel. Onze landgenoot verzekert dan ook dat City het duel niet lichtzinnig zal opnemen.

Tot slot had De Bruyne ook nog een woordje over voor zijn eigen fysieke paraatheid. De voorbije maanden was hij vaker niet dan wel aanwezig op trainingen en wedstrijden. "Het gaat de goede richting uit, ik voel me veel beter", vertelt hij daarover.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws