OFFICIEEL: Lokeren-Temse voegt nog brok ervaring én oude bekende toe aan kern

OFFICIEEL: Lokeren-Temse voegt nog brok ervaring én oude bekende toe aan kern

Gepubliceerd: maandag 18 oktober 2021 om 22:47ma 18-10-2021 om 22:47

SC Lokeren-Temse trapte haar seizoen in Tweede Nationale sterk af, met een twaalf op twaalf in de eerste vier speeldagen. De voorbije weken liep het echter wat meer spaak. Na een één op negen heeft het Lokerse bestuur blijkbaar besloten dat er nog kwaliteit bij moet. Het kondigde maandag dan ook prompt twee versterkingen aan.

De bekendste van beide namen is ongetwijfeld Mathias Schils. Die 28-jarige middenvelder voetbalde eerder bij onder meer Sint-Truiden, Lommel en SC Cambuur en heeft in totaal meer dan 120 wedstrijden in Eerste Klasse B op de teller staan. Die ervaring moet hij toevoegen aan de selectie van Lokeren-Temse. Tot vorige zomer stond Schils nog op de loonlijst bij KMSK Deinze, maar die samenwerking werd niet verlengd.

Daar is het dus niet bij gebleven, want ook Diamant Ramazani heeft zich aan Lokeren-Temse verbonden. Diens naam klinkt wat minder bekend in de oren bij de modale voetbalvolger, maar bij Lokeren-Temse doet hij net wél een belletje rinkelen. Ramazani speelde er namelijk in de jeugd en maakte op Daknam ook zijn debuut in Eerste Klasse B. Nadien koos hij voor een avontuur in Portugal, dat echter op een sisser uitdraaide. Nu keert de 22-jarige rechterflankspeler terug naar de heimat.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws