Guardiola: Club Brugge heeft een goed team, maar wij gaan voor de drie punten

Guardiola: "Club Brugge heeft een goed team, maar wij gaan voor de drie punten"

18-10-2021 17:00
5

Dinsdag staat in de Champions League Club BruggeManchester City op het programma. Een dag voor het duel sprak Pep Guardiola met de pers. De Spaanse trainer looft Club Brugge, maar gaat voor de zege in het Jan Breydelstadion.

Club Brugge is geweldig begonnen aan de Champions League. Het hield PSG op een gelijkspel en won van Leipzig. Woensdag hoopt Blauw-Zwart op een nieuwe stunt. Volgens Guardiola beschikt Club Brugge alvast over de nodige kwaliteiten. "Club Brugge heeft een geweldig team", aldus de trainer van Manchester City.

"Wat we gezien hebben, is dat de spelers fysiek sterk zijn. Ze beschikken over de nodige agressie in de ploeg en hebben voorin veel kwaliteiten. Waarom ze sinds maart in elke thuismatch minstens één doelpunt maakten? Omdat ze goed zijn", stelde Guardiola.

Manchester City telt na twee speeldagen drie punten "Maar wij hebben nog vier duels te gaan. Er vallen nog twaalf punten te pakken. We willen ons plaatsen voor de laatste zestien. Dinsdag willen we onze volgende drie punten veroveren. Dat is het doel", liet Guardiola nog weten.