Breaking news

'De voetbalkwaliteiten van Lang zijn ongekend, hij doet aan Laudrup denken'

El Hadj spreekt over vertrek bij RSC Anderlecht: Ajax was gecharmeerd

El Hadj spreekt over vertrek bij RSC Anderlecht: "Ajax was gecharmeerd"

Gepubliceerd: maandag 18 oktober 2021 om 15:45ma 18-10-2021 om 15:45

Anouar Ait El Hadj brak vorig seizoen helemaal door bij RSC Anderlecht en speelde zich daarmee stevig in de kijker. Ook in de jeugd stond hij al te boek als een groot talent, wat hem flink wat interesse opleverde.

Onder andere Ajax werd in het verleden gelinkt aan de middenvelder. Tot een transfer kwam het echter niet. "Ajax was toen wel gecharmeerd, maar er was nooit iets concreet", bevestigt El Hadj bij de RSCA podcast. De middenvelder denkt er dan ook helemaal niet aan om te vertrekken bij paars-wit. "Het is mijn droom om eerst een titel te winnen met Anderlecht en pas daarna te vertrekken", geeft El Hadj aan.

Al sluit hij niet uit dat een vertrek nog kan gebeuren vooraleer hij die prijs pakt. "In het voetbal kan het snel gaan, dat heb je niet altijd in de hand. Dit seizoen zijn er volgens mij vier of vijf ploegen die kampioen kunnen spelen", besluit hij.

El Hadj heeft het voorlopig ook moeilijk om zich terug in de basis te werken. Hij moet opboksen tegen de concurrentie van onder andere Yari Verschaeren, Lior Refaelov en Benito Raman. De negentienjarige middenvelder speelde voorlopig nog maar tien partijen voor Anderlecht, met daarin geen enkel doelpunt of assist.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws