Nederlaag tegen Charleroi legt enorm pijnpunt bij KRC Genk bloot

Nederlaag tegen Charleroi legt enorm pijnpunt bij KRC Genk bloot

Gepubliceerd: maandag 18 oktober 2021 om 10:00ma 18-10-2021 om 10:00

KRC Genk is er zondag niet in geslaagd punten te pakken tegen Sporting Charleroi en ging met 2-0 onderuit. In de nederlaag werd ook een pijnpunt blootgelegd bij de Limburgers.

We zijn elf speeldagen ver en daarin heeft Genk tot dusver zeventien tegendoelpunten geslikt. Het eerste tegendoelpunt tegen Charleroi kwam er niet verrassend op corner. Shamar Nicholson verschalkte Maarten Vandevoordt en liet Genk zo al het elfde(!) tegendoelpunt op een spelhervatting slikken.

Zeven van de zeventien tegendoelpunten dit seizoen werden ook geslikt op corner, waardoor er een groot pijnpunt werd blootgelegd bij de Limburgers. Bij Genk weet men maar al te goed dat het beter moet. Zo gaf Dimitri De Condé eerder deze week nog aan dat het beter moest, maar tegen Charleroi werd er duidelijk dus nog geen oplossing gevonden.

Verdedigend doet Genk het dan ook niet al te best. Met de zeventien tegendoelpunten dit seizoen kan het geen al te beste cijfers voorleggen. Voorlopig doen negen ploegen het verdedigend beter dan Genk, dat door de mindere resultaten momenteel op een zesde plek in de stand staat.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws