Gumienny pakt Belgische refs aan: Zo werk je complottheorieën in de hand

Gumienny pakt Belgische refs aan: "Zo werk je complottheorieën in de hand"

Gepubliceerd: maandag 18 oktober 2021 om 07:30ma 18-10-2021 om 07:30

De Belgische scheidsrechters hebben het voorbije weekend geen al te beste beurt gemaakt. Ook deze speeldag was er weer flink wat kritiek na enkele beslissingen van onze refs. Voormalig scheidsrechter Serge Gumienny zag het met lede ogen aan.

"De arbitrage was de voorbije weken van een goed niveau. Daarom is het eens zo jammer dat dit alweer vergeten is na een zwart weekend als dit", begint Gumienny bij Het Belang van Limburg. Zo zag hij meerdere fouten gebeuren op onze Belgische velden.

Volgens hem hebben de Belgische scheidsrechters zichzelf, zeker in de tijden van Operatie Propere Handen, niet geholpen met hun prestaties. "Ik kan goed begrijpen dat de supporters nu opnieuw beginnen over de grote clubs die bevoordeeld worden door de arbitrage. Met deze fratsen werk je zulke complottheorieën wel in de hand."

Nu is het wachten op de uitleg van Frank De Bleeckere. Ook voor Gumienny. "Ik ben benieuwd waar ze zich nu achter verschuilen. Het wordt tijd dat ze daar de hand eens in eigen boezem steken en het VAR-gebeuren niet ten koste van alles blijven verdedigen", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws