Peeters baalt ondanks terechte nederlaag: Die penaltyfase is toch om te lachen

Peeters baalt ondanks terechte nederlaag: "Die penaltyfase is toch om te lachen"

KAS Eupen heeft geen vleugels gekregen van haar koppositie in de Jupiler Pro League. Op het veld van KAA Gent gingen De Panda's met 2-0 onderuit na een belabberde prestatie. Stef Peeters gaf dat ook ruiterlijk toe, al zat hij wel met een knoop in zijn maag.

De strafschop die Gent naar de 1-0 leidde, viel er na wel érg licht contact met Roman Bezus. Aanvoerder Peeters had daar duidelijk moeite mee. "Ik heb net die penaltyfase eens bekijken, dat is toch een beetje om te lachen, vind ik", begon hij nog enigszins voorzichtig bij Sporza. Aan de Gentse zege viel nochtans niets aan te merken, gaf Peeters toe"Maar ze moeten dan met die strafschop op voorsprong komen. Voor hetzelfde geld is het 0-0 aan de rust en dan is het een heel andere wedstrijd."

Ondanks de discutabele elfmeter was er natuurlijk nog tijd zat om iets van de wedstrijd te maken. Daar slaagde een onherkenbaar Eupen nauwelijks in. "Alles was aanwezig om er een goede wedstrijd van te maken, maar we starten gewoon veel te slap", is Peeters streng. Volgens de linkspoot hadden zijn ploeggenoten en hijzelf nochtans een uitstekende trainingsweek achter de rug. Toch versierde Gent een karrenvracht aan kansen. "Als we Robin (Himmelmann, red.) niet hadden, stond het aan de rust misschien 4-0", beseft Peeters.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie