Van den Brom spaart spelers van KRC Genk niet: Dat reken ik ze aan

Van den Brom spaart spelers van KRC Genk niet: "Dat reken ik ze aan"

Gepubliceerd: zondag 17 oktober 2021 om 21:15zo 17-10-2021 om 21:15

KRC Genk ging zondag onderuit tegen Sporting Charleroi en boekte een pijnlijke 2-0 nederlaag. Achteraf was John van den Brom absoluut niet tevreden.

Na de partij stond een zichtbaar teleurgestelde Van den Brom de pers te woord. "Elke wedstrijd die je verliest is vervelend. Dit is een wedstrijd die beslist wordt met momenten", aldus Van den Brom bij Sporza. "In de eerste helft moet je met die kans van Ito op voorsprong komen.Ik denk dat Charleroi toen niet echt kansen heeft gehad."

Dat Genk alweer een doelpunt slikte via een corner was iets waar Van den Brom maar moeilijk mee kan leven. "De eerste de beste corner in de tweede helft hebben we dat weer niet goed gedaan. Dat is iets dat ik de jongens aanreken", is hij streng.

Daarnaast zag hij Onuachu ook tot twee keer toe een strafschop missen, maar twijfelen aan de spits doet hij niet. "Onuachu is onze vaste strafschopnemer. Vorig jaar heeft hij alles binnen getrapt en nu mist hij twee keer achter elkaar. Ik verlies liever na zo'n prachtige goal zoals die 2-0 dan na een doelpunt op stilstaande fase."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws