Aanwezigheid City-spelers bij Lommel ging eigenlijk om CL-partij tegen Club Brugge

Aanwezigheid City-spelers bij Lommel ging eigenlijk om CL-partij tegen Club Brugge

17-10-2021 21:00
2

Manchester City-spelers Gabriel Jesus en Ederson Moraes waren zondag twee opvallende aanwezigen bij de wedstrijd tussen SK Lommel en Royal Excel Moeskroen. Volgens Lommel, dat onderdeel is van de City Football Group, kwamen ze om de ploeg aan te moedigen. In werkelijkheid waren ze er voor heel iets anders.

Jesus en Moraes hebben net interlands met Brazilië achter de rug en zouden bij terugkeer in Engeland tien dagen in quarantaine moeten. Ze hebben echter een list bedacht en zijn in plaats daarvan direct naar België gegaan om de coronaregels te omzeilen: Manchester City speelt dinsdag in ons land namelijk tegen Club Brugge. Het moment had niet beter gekund, want in België geldt geen quarantaineplicht.

Lommel pronkte met Jesus en Moraes, die er dus puur voor de show waren. Mede door de mentale steun van het City-duo won Lommel voor eigen publiek wel met 3-0 van Moeskroen. De ploeg staat nu derde in Eerste Klasse B. Aanstaande dinsdag staat om 18.45 uur het Champions League-duel tussen Club Brugge en Manchester City op het programma.