L'Équipe heeft Icardi-nieuws: Argentijn niet op PSG-training door privéproblemen

L'Équipe heeft Icardi-nieuws: Argentijn niet op PSG-training door privéproblemen

17-10-2021 18:24
1

Mauro Icardi is zondag niet op de training geweest, heeft Paris Saint-Germain bevestigd na berichtgeving van L'Équipe. De absentie van de Argentijnse spits heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met problemen in de relationele sfeer.

Zijn partner én zaakwaarnemer Wanda Nara baarde zaterdag namelijk opzien met een Instagram Story, voorzien van de tekst 'Wéér een familie die jij laat zitten voor een bitch!' De twee hebben een saillante voorgeschiedenis: Nara had een relatie met Icardi's landgenoot en voetbalvriend Maxi López, toen ze een affaire met de huidige PSG-spits had.

Volgens L'Équipe is Nara inmiddels met haar kinderen vertrokken uit Parijs. De aangeslagen Icardi heeft hierdoor permissie gekregen om niet te trainen, klinkt het. PSG gaat er niet expliciet op in, maar beaamt dat Icardi afwezig was wegens 'familiaire aangelegenheden'.

De 28-jarige aanvalsleider is bezig aan zijn derde seizoen bij PSG. Nadat hij eerst één jaar werd gehuurd van Internazionale, onderhandelde Nara in 2020 een definitieve transfer van vijftig miljoen euro uit.