Breaking news

'De voetbalkwaliteiten van Lang zijn ongekend, hij doet aan Laudrup denken'

Beerschot scoort voor zesde thuismatch op rij niet, Mechelen pakt de punten

Beerschot scoort voor zesde thuismatch op rij niet, Mechelen pakt de punten

Gepubliceerd: zondag 17 oktober 2021 om 17:50zo 17-10-2021 om 17:50

K. Beerschot V.A blijft in de hoek waar de klappen vallen zitten. De thuisploeg toonde zich lange tijd de betere tegen KV Mechelen, maar ging toch onderuit. Het werd 0-1 voor de bezoekers uit Mechelen.

K. Beerschot V.A blijft het moeilijk hebben om punten te sprokkelen en hoopte tegen KV Mechelen toch een sterke partij te spelen. De thuisploeg kwam ook bijna op voorsprong nadat KV Mechelen-speler Vinicius de bal bijna in eigen doel trapte. De paal bracht redding voor KV Mechelen.

Een wake up-call voor KV Mechelen, dat de partij in handen nam en na een half uur voetballen via Mrabti op voorsprong kwam. Beerschot kon wel reageren met onder andere een vrije trap van Holzhauser, maar het doelpunt viel niet.

De tweede helft begon met een goede kans voor KV Mechelen, al was het Beerschot dat de partij helemaal overnam. Veel balbezit en veel dreiging, al bleef het scoren o zo moeilijk voor de Antwerpenaren. Na meer dan een uur voetballen had Malinwa de voorsprong nog steeds beet.

Dat Beerschot een gebrek aan scorend vermogen heeft, werd dus ook tegen KV Mechelen nog eens duidelijk. Het raakte niet meer voorbij Gaëtan Coucke en wist daardoor voor de zesde keer op rij niet te scoren in eigen huis. Het bleef dan ook 0-1.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws