Ook STVV-assistent Schmitt niet te spreken over VAR: Dit is niet normaal

Ook STVV-assistent Schmitt niet te spreken over VAR: "Dit is niet normaal"

Gepubliceerd: zondag 17 oktober 2021 om 18:04zo 17-10-2021 om 18:04

Vincent Kompany liet zich al negatief uit over de wedstrijdleiding in het duel tussen STVV en RSC Anderlecht, maar dat deed ook Dennis Schmitt. De assistent-trainer van STVV was niet te spreken over de ingrepen van de VAR.

Zo kreeg RSC Anderlecht twee bijzonder discutabele strafschoppen, die volgens Schmitt helemaal niet terecht waren. Bij de eerste strafschop greep de VAR niet in. "Ik begrijp niet waarom er geen beroep werd gedaan op de VAR", reageerde Schmitt bij Eleven Sports.

"Dit was helemaal geen strafschop", ging Schmitt verder. "Hij (doelman Schmidt, red.) raakt de aanvaller helemaal niet. Ik wil niets zeggen over de scheidsrechter, maar begrijp niet waarom de VAR niet ingreep. Dit is niet normaal", klonk het.

Volgens Schmitt is het ook niet de eerste keer dat het STVV tegenzit met de wedstrijdleiding. ""We spelen tegen een grote ploeg, maar telkens we tegen een grote ploeg spelen komen we in de problemen. Dat is absoluut niet correct. Normaal gezien hadden we deze wedstrijd gewonnen", sloot hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws