Dury laat zich uit over geruchten bij Zulte Waregem: Dat is onzin

Dury laat zich uit over geruchten bij Zulte Waregem: "Dat is onzin"

18-10-2021 08:15
1

Francky Dury ligt stevig onder vuur bij Zulte Waregem. De stoel van de coach is aan het wankelen en de fans willen graag een andere trainer. Inmiddels deden er ook al wat geruchten de ronde, maar daar wil Dury nu komaf mee maken.

Zo klonk het onder andere dat Dury een slechte relatie zou hebben met assistenten Davy De fauw en Timmy Simons. "Dat is onzin", is Dury duidelijk bij Sporza. "Alles wat we doen, gebeurt in overleg. Alle gesprekken met de club de afgelopen weken waren zeer constructief. Daarvoor ben ik die mensen dan ook zeer dankbaar."

Volgens Dury staan heel wat mensen bij Zulte Waregem dan ook nog steeds achter hem. "De spelers en staf hebben me de afgelopen week enorm gesteund. Net daarom werd ik verrast door zaken die in de media verschenen die niet klopten. Dat maakte me kwaad", geeft Dury aan.

De trainer wil dan ook nog zeker niet opgeven en het seizoen uitdoen bij Essevee. "Ik werk hier al 20 jaar. Er kan op een huwelijk wat sleet komen, maar we moeten er samen uitkomen", besluit hij.