Sergio Ramos wacht nog steeds op debuut, L'Équipe neemt 'spook van PSG' op de hak

Sergio Ramos wacht nog steeds op debuut, L'Équipe neemt 'spook van PSG' op de hak

17-10-2021 10:00
3

Sergio Ramos maakte afgelopen zomer na zestien jaar Real Madrid een opzienbarende transfer naar Paris Saint-Germain, maar wacht nog altijd op zijn eerste minuten in Parijse dienst mede door blessureleed. Het gerenommeerde L'Équipe heeft nu zelfs de spot met hem gedreven door een 'mockumentary' over 'het spook van PSG' te maken.

In de korte satirische video wordt met een knipoog gerefereerd aan paranormale activiteiten bij PSG. Een aantal zogenaamde medewerkers van de club komt aan het woord. "We waren een rondo aan het doen, zoals gewoonlijk. Toen zagen we een getatoeëerde man met een baard, die een paar woorden Spaans sprak. Maar toen ik omkeek, stond er niemand, opeens was hij verdwenen", laat één van de personages weten.

Ramos werd aan het begin van het seizoen samen met de andere topaankopen Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi en Georginio Wijnaldum aan het Parijse publiek voorgesteld, maar sindsdien is er niet veel meer van hem vernomen. De 35-jarige centrale verdediger heeft nog niet één keer bij de wedstrijdselectie van PSG gezeten en maakte zijn laatste officiële minuten op 31 maart, in het shirt van de Spaanse nationale ploeg.