Denayer scoort in Lyon-overwinning tegen AS Monaco

16-10-2021 23:30
4

Het Olympique Lyon van Jason Denayer heeft na een wisselvallige start van het seizoen de weg omhoog weer gevonden in de Ligue 1. L'OL won de topper tegen AS Monaco, is nu vier Ligue 1-duels op rij ongeslagen en meldt zich op de vijfde plek.

Monaco kreeg in de loop van de matige wedstrijd de betere kansen op een voorsprong, maar het duurde tot minuut 75 tot de ban werd gebroken door de thuisploeg. Axel Disasi zette in het strafschopgebied een sliding in, raakte de bal én tegenstander Léo Dubois en zag de bal op de stip gaan. Karl Toko Ekambi voltrok het vonnis: 1-0.

Invaller Myron Boadu en zijn teamgenoten moesten in de achtervolging, maar liepen in de laatste minuut tegen een tweede tegentreffer aan. Emerson Palmieri werd vrijgespeeld na een slim uitgevoerde korte corner en Jason Denayer liep de voorzet van de Italiaanse linksback binnen: 2-0.