Dessers laat na om held van Feyenoord te worden: 'Deels verantwoordelijk'

Dessers laat na om held van Feyenoord te worden: 'Deels verantwoordelijk'

Gepubliceerd: zaterdag 16 oktober 2021 om 21:44za 16-10-2021 om 21:44

Cyriel Dessers trekt zich het gelijkspel van Feyenoord gedeeltelijk aan. Hij had zich in de slotfase kunnen kronen tot held van Rotterdam, maar hij werd uiteindelijk de schlemiel.

"Voor mij is dit ook heel teleurstellend, zeker omdat ik een grote kans krijg. Dan voel je je deels verantwoordelijk, dat doet wel pijn. Dan moet je in de slotfase wachten op dat kansje, die gaat er dan niet in. Dat is teleurstellend", zegt Dessers tegen ESPN.

Dessers baalt als een stekker, maar is in staat om de knop om te draaien. "Een trainer heeft ooit tegen mij gezegd dat je successen 24 uur mag vieren en 24 uur mag rouwen. Je kunt even balen, maar de knop moet snel om. Tot nu toe heb ik alleen mooie momenten gehad bij Feyenoord. Dit is dan een slecht resultaat, dat doet even pijn. Maar dat is ook het leven van een spits, al had ik hem graag gemaakt."

Dessers begon tegen RKC in de basis omdat Luis Sinisterra ontbrak vanwege interlandverplichtingen. Onze landgenoot moet het vooralsnog doen met een reserverol, al had hij niets anders verwacht. "Feyenoord is een topclub waar je niet zomaar in de basis staat, daar zal ik hard voor moeten vechten."

"Toen ik aankwam had Bryan (Linssen, red.) al een paar keer gescoord. Het is nu jammer dat ik niet de 3-2 heb kunnen maken, maar zoals ik zeg: het is het leven van een spits. Ik hoop dat de volgende kans er wel in gaat en ik belangrijk kan zijn voor het team."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws