Breaking news

'De voetbalkwaliteiten van Lang zijn ongekend, hij doet aan Laudrup denken'

Antwerp-coach Priske blikt terug op Club Brugge: Nooit thuis gevoeld

Antwerp-coach Priske blikt terug op Club Brugge: "Nooit thuis gevoeld"

Gepubliceerd: zaterdag 16 oktober 2021 om 21:00za 16-10-2021 om 21:00

Brian Priske is terug in ons land en momenteel coach van Royal Antwerp FC. Binnenkort staat hij tegenover Club Brugge, waar hij als speler actief was. Al was dat niet meteen de beste periode in zijn carrière.

Priske werd met grote verwachtingen in huis gehaald door Club Brugge, maar kon die niet helemaal inlossen. Hij verdrong Olivier De Cock aanvankelijk wel uit de basiself, dat werd echter niet in dank afgenomen door enkele van zijn ploegmaats en de fans. "Zowel op sportief als persoonlijk vlak heb ik toen afgezien, ja", blikt Priske terug bij Het Nieuwsblad.

Sportief werden er amper successen geboekt, met een zesde en dan derde plek. "De stabiliteit ontbrak, zowel in de club als bij mezelf", klinkt het. "Ik heb me in Brugge eigenlijk nooit honderd procent thuis gevoeld en dat had een invloed op mijn spel", geeft Priske aan.

Zo werd de Deense ex-speler onder meer aangevallen door ploegmaats. "Dat deed me het meest pijn", herinnert Priske zich nog. "Je hoeft geen vrienden te zijn, want iedereen is anders, maar je bent wel ploegmaats. Je moet elkaar respecteren. Dat was ik ook gewend in Denemarken en in Genk, maar in Brugge was dat niet het geval. Die kleedkamer was enorm verdeeld", aldus de trainer van Antwerp.

Al wil Priske ook het positieve onthouden. Zo geeft hij aan gezien te hebben hoe het niet moet. Een levensles die hij nu ook meeneemt in zijn carrière als trainer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws