Noodlot slaat toe voor Dierckx: KVC Westerlo maanden zonder basispion

Noodlot slaat toe voor Dierckx: KVC Westerlo maanden zonder basispion

Gepubliceerd: zaterdag 16 oktober 2021 om 19:17za 16-10-2021 om 19:17

Ook dit seizoen blijft Tuur Dierckx niet bespaard van de pech. Voor de aanvaller van KVC Westerlo zit het seizoen er mogelijk nu al op. Hij liep opnieuw een zware blessure op.

Op Instagram kondigde Dierckx zelf aan dat hij de voorste kruisband van zijn rechterknie heeft afgescheurd. De aanvaller is daardoor opnieuw maanden out en dreigt zelfs een kruis te moeten maken door zijn seizoen.

'Met pijn in het hart en tranen in de ogen moet ik jullie meedelen dat ik de voorste kruisband van mijn rechterknie heb afgescheurd. Ik besef heel goed wat er mij te wachten staat en apprecieer alle steun dan ook enorm. Ik zal sterker terugkomen zoals ik al eens gedaan heb. I’ve mastered the art of bouncing back', schreef hij.

Voor Dierckx is het niet de eerste keer dat hij een afgescheurde kruisband moet meemaken. In 2018 overkwam hem namelijk hetzelfde bij Waasland-Beveren. Ook voor Westerlo, dat één van de favorieten is voor promotie, is het een grote klap. Het dreigt nu de rest van het seizoen zonder de basispion te moeten doen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws