Weer een kaper op de kust erbij: 'Arsenal richt haar pijlen op international Lang'

Weer een kaper op de kust erbij: 'Arsenal richt haar pijlen op international Lang'

Gepubliceerd: zaterdag 16 oktober 2021 om 15:42za 16-10-2021 om 15:42

Club Brugge zal alle zeilen moeten bijzetten om goudhaantjes Charles De Ketelaere en Noa Lang aan boord te houden, zelfs al tijdens de wintermercato. Na hun geweldige prestaties in vooral de Champions League is het rijtje met geïnteresseerde partijen groot. Daar is nu een Londense grootmacht bijgekomen.

Volgens het Turkse CNN Türk heeft Arsenal FC zich namelijk op Jan Breydel gemeld om informatie in te winnen over Lang. Hoewel The Gunners vorige zomer al gigantisch veel geld uitgaven aan versterkingen, komt trainer Mikel Arteta blijkbaar nog een buitenspeler te kort. Lang moet dat hiaat opvullen. Philippe Clement waarschuwde eerder al dat Club Brugge een fiks prijskaartje rond de nek van de Nederlander zal hangen.

Of een monsterbedrag Arsenal zal afschrikken, is dan weer een open vraag. Feit is dat de naam van Lang ook in Engeland over de tongen gaat, zeker nadat die vorige week zijn debuut mocht vieren bij het nationale elftal van Nederland. Wie zich afvraagt waarom een Turks medium met het nieuwtje uitpakt, kan de verklaring vinden in het jeugdparcours van Lang. In 2010 kwam hij immers even uit voor de jeugdafdeling van Besiktas.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws