KVK niet te spreken: Ik snap echt niet dat ze daar geen penalty voor fluiten

KVK niet te spreken: "Ik snap echt niet dat ze daar geen penalty voor fluiten"

Gepubliceerd: zaterdag 16 oktober 2021 om 13:00za 16-10-2021 om 13:00

Gilles Dewaele bleef gefrustreerd achter nadat hij met KV Kortrijk de boot in ging op het veld van Club Brugge. De vleugelverdediger hekelde na afloop de arbitrage.

KV Kortrijk speelde een verdienstelijke partij tegen Club Brugge. Ondanks de nederlaag creëerden de mannen van Karim Belhocine voldoende kansen, de bal ging er echter niet in. Een strafschop had KVK alvast een duwtje in de rug kunnen geven, ref Bert Put legde de bal echter niet op de stip na een discutabele fase. Tot ongeloof van Dewaele.

"Op Zulte Waregem wordt er een penalty gefloten voor een sliding naast een speler en dan krijgen we hier geen penalty voor een zuivere fout", citeert Het Laatste Nieuws de verdediger. "Ik vind het onbegrijpelijk. Ik snap het echt niet."

Grote teleurstelling dus bij Dewaele, over de prestatie van KVK was de speler wel tevreden. "Jammer dat we onze goede start niet konden belonen met een doelpunt. Naden kregen we ook nog mogelijkheden maar de bal ging er niet zijn. Jammer, maar het mocht niet zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Vond jij het een penalty?

Ja
73%
Nee
27%
(147 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws