“Vormer heeft vervelende periode achter de rug en heeft dat nu perfect verteerd

“Vormer heeft vervelende periode achter de rug en heeft dat nu perfect verteerd"

Gepubliceerd: zaterdag 16 oktober 2021 om 11:45za 16-10-2021 om 11:45

Laatste update: zaterdag 16 oktober 2021 om 12:41za 16-10-2021 om 12:41

Ruud Vormer is bij Club Brugge terug van eigenlijk nooit weggeweest. Vrijdag scoorde de Nederlander tegen KV Kortrijk. Philippe Clement was blij met de prestatie van zijn kapitein. Ook was de trainer van Blauw-Zwart tevreden met de invalbeurt van Bas Dost.

De voorbije weken moet Vormer zich tevreden stellen met een bijrol. Tegen Kortrijk begon hij weer in de basis en viel meteen op. "Een goede vrije trap en een goede infiltratie, dat zien we graag", aldus Clement op de website van Club Brugge.

Vormer verdween tegen PSG uit de basis en kampte later nog eens met blessureleed. "Ruud heeft een vervelende periode achter de rug en heeft dat nu perfect verteerd. Het is leuk dat we hem zien doelpunten maken", stelt Clement.

Invalbeurt Dost
Na zijn doelpunt viel Vormer Dost in de armen. De Nederlandse spits mocht tegen Kortrijk invallen. "Ook Bas is met heel veel goesting ingevallen. Dat is wat we nodig hebben de komende maanden, want we spelen om de drie dagen een wedstrijd. We zullen heel onze kern hard nodig hebben om op drie fronten te blijven strijden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws