Izquierdo is in de wolken: De liefde van de supporters is ongelofelijk

Izquierdo is in de wolken: "De liefde van de supporters is ongelofelijk"

16-10-2021 07:00
2

Club Brugge won vrijdagavond met 2-0 van KV Kortrijk zonder de voet stevig op het gaspedaal te moeten duwen. Twee doelpunten van Ruud Vormer waren voldoende voor de zege. Nog een mooi moment op Jan Breydel was de rentree van José Izquierdo.

De verloren zoon werd al van bij zijn opwarming luid aangemoedigd door het Brugse publiek, maar wanneer hij een kwartier voor tijd mocht invallen ging het stadion volledig uit de bol. "Hier zijn met al die mensen die mijn naam roepen... Ik zei al dat dit mijn thuis is. Het is een heel emotioneel moment. De liefde die de supporters hebben voor mij is ongelooflijk. Ik apprecieer dat echt", aldus Izquierdo bij Sporza.

Club Brugge gaf de gewezen publiekslieveling een minimumcontract om te herstellen van zijn zoveelste blessure de laatste jaren, maar vroeger dan verwacht stond Izquierdo weer op het veld. "We hebben goede fysio's. Ze hielpen me echt veel. Bedankt aan iedereen die me heeft omringd. Dit is ook voor hen, want ze hebben hard met me gewerkt", besluit hij.