'Transfer van de Beek naar Everton in het gedrang, Benitez is geen voorstander'

'Transfer van de Beek naar Everton in het gedrang, Benitez is geen voorstander'

Gepubliceerd: zaterdag 16 oktober 2021 om 10:40za 16-10-2021 om 10:40

Marcel Brands wil Donny van de Beek nog altijd naar Everton halen, maar manager Rafael Benítez lijkt een stuk minder enthousiast. Volgens The Athletic verschilde de Spanjaard afgelopen zomer flink van mening met de Nederlandse director of football. 

The Toffees waren lang in de race om Van de Beek over te nemen, maar Manchester United liet de 24-jarige middenvelder uiteindelijk niet gaan. Het perspectief van de oud-Ajacied is er ondertussen niet beter op geworden op Old Trafford, waardoor Brands zijn kans schoon ziet in januari. Hij wil zijn landgenoot bij Everton de kans geven om zich weer in het Nederlands elftal te spelen. Of het zover komt, is nog maar de vraag.

Benítez was in de zomer al tegen de komst van Van de Beek en het is de vraag of hij zijn mening heeft bijgesteld. De Spanjaard vindt dat er op zijn fysiek sterke middenveld geen plek is voor de negentienvoudig Oranje-international. 

Volgens The Athletic heeft Benítez een flinke vinger in de pap op transfergebied. De transfers van Andros Townsend, José Salomón Rondón en Demarai Gray kwamen allemaal uit zijn koker. Brands zou 'moeten vechten om relevant te blijven', klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws