Breaking news

Boze Genk-fans bekogelen supportersbus Club Brugge, ramen moeten eraan geloven

'Pedri is aangeraakt door een toverstaf en nog meer waard dan 1 miljard'

'Pedri is aangeraakt door een toverstaf en nog meer waard dan 1 miljard'

Gepubliceerd: vrijdag 15 oktober 2021 om 22:45vr 15-10-2021 om 22:45

Pedri ziet dat zijn carrière een vlucht heeft genomen, terwijl FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta zich bijzonder gelukkig prijst met de achttienjarige middenvelder. De Catalanen belegden vrijdag een persconferentie vanwege de verlengde samenwerking tot medio 2026.

"Soms realiseer ik me dat het niet normaal is wat ik allemaal meemaak", zegt Pedri, geciteerd door Spaanse media. "Ik wil alles geven en vechten voor dit logo, zo veel als ik kan. Ik hoop dat ik hier nog vele jaren mag spelen. De club zit in een moeilijke situatie, dat klopt, maar het is nog steeds de beste club ter wereld. We zullen ons oprichten en prachtige dingen bereiken."

Laporta is lyrisch over de Spaans international en rept van 'een grote dag'. "We zijn heel trots, want we zien heel goed dat dit een historisch moment is. Ik hoop dat Pedri hier met pensioen gaat. Ik vind dat hij in de voetsporen moet treden van grootheden als Xaxi en Andrés Iniesta. Pedri is nóg meer waard dan zijn ontsnappingsclause van één miljard euro. Pedri is een talent dat is aangeraakt met een toverstaf."

Bartomeu
Laporta greep ook de mogelijkheid aan om een sneer uit te delen aan voorganger Josep Maria Bartomeu, die zich eerder op de dag had verdedigd tegen alle kritiek. "Hij is een wanhopig persoon, die nu inziet wat voor enorme ramp hij ervan heeft gemaakt. Meer niet."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws