Breaking news

'Cercle Brugge heeft trainer beet en stelt Antwerp-bekende voor'

Doku (ex-Anderlecht) blijft op de sukkel: “Dit is geen milde blessure”

Doku (ex-Anderlecht) blijft op de sukkel: “Dit is geen milde blessure”

Gepubliceerd: vrijdag 15 oktober 2021 om 17:27vr 15-10-2021 om 17:27

Jeremy Doku heeft weer pech. De buitenspeler van Rennes heeft weer een blessure opgelopen, dat laat coach Bruno Genesio weten. Geen goed nieuws voor de Rode Duivels en de ontwikkeling van Doku die zich op het EK ontbolsterde als revelatie.

Jeremy Doku blijft op de sukkel met blessureleed bij Stade Rennes. De ex-Anderlecht-speler heeft weer een blessure opgelopen aan de knie. “Jérémy Doku heeft zich nu op een andere plek bezeerd, aan zijn knie”, citeert Het Laatste Nieuws Genesio. “Dit is een stevige tegenslag voor ons. Hij stond al zes weken aan de kant. Jérémy heeft veel inspanningen geleverd om terug te keren. Hij was opnieuw op niveau en ook op mentaal vlak zat het goed.”

Volgens Genesio is het geen lichte blessure. “We wachten nog op enkele elementen om te bepalen hoelang hij zal moeten rusten, maar dit is geen milde blessure. Een operatie is niet nodig, dus dat is het goede nieuws bij dit slechte nieuws. Het is moeilijk om een termijn te plakken op dit soort blessures. Dit hoort bij de onzekerheden in een seizoen, maar hij moet de moed erin houden, ook al is het lastig voor hem en voor ons.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws