Tresor droomt van Rode Duivels: Dat is iets dat ik wil bereiken

Tresor droomt van Rode Duivels: "Dat is iets dat ik wil bereiken"

15-10-2021 23:00
2

Mike Tresor verteert de overstap van Willem II naar KRC Genk goed. De vinnige aanvaller is een gewaardeerde kracht in het team van John van den Brom. Tresor droomt inmiddels ook van de Rode Duivels.

Genk legde afgelopen zomer een miljoenenbedrag op tafel om de 22-jarige Tresor binnen te halen. In Limburg hebben ze dat zich nog niet beklaagd. Tresor laat bij vlagen zijn talent zien en deelde intussen ook al vijf assists uit. Onze jonge landgenoot toont zich dan ook ambitieus en droomt van de Rode Duivels.

"Dat is natuurlijk een kinderdroom", vertelt Tresor aan Eleven Sports. "Je wil natuurlijk ook realistisch blijven. Als je opgroeit blijft het eerder een droom, maar hoe beter je wordt als speler hoe dichter je bij die selectie komt. Dan wordt het natuurlijk meer een doelstelling dan een droom. Voor de Rode Duivels spelen is iets dat ik wil bereiken."

Tresor zou in principe ook voor Burundi kunnen uitkomen, de Genk-speler denkt echter aan de Rode Duivels. "Burundi is een mooi land en ik ben er graag. Het is ook altijd leuk om mijn familie daar te zien. Ze hebben ook al aan mijn mouw getrokken, maar momenteel droom ik van de Rode Duivels."