Bossut: Belangrijk dat onze supporters ons positief ondersteunen

Bossut: "Belangrijk dat onze supporters ons positief ondersteunen"

14-10-2021 21:15

Zulte-Waregem ging de afgelopen weken door een moeilijke periode, met als dieptepunt de 5-1-nederlaag tegen RFC Seraing. Sammy Bossut roept de fans van Zulte-Waregem op om hun ploeg positief te blijven ondersteunen. 

Bij Zulte-Waregem is clubicoon Sammy Bossut al een tijdje niet meer de nummer 1 tussen de palen. Louis Bostyn maakte dit seizoen negen keer de 90 minuten vol als doelman van Essevee. Enkel in de recentste wedstrijd tegen Seraing stond Bossut onder de lat. Bossut en co kregen er vijf om de oren en trokken zo de interlandbreak in met 1 op 12.

Bossut weet dat de Essevee-fans alleen maar willen dat hun ploeg uit het dal kruipt. “Men mag kritisch zijn, men moet zelfs kritisch zijn, maar ik mag vooral hopen dat iedereen het belang van een positieve ondersteuning beseft,” aldus Bossut in Het Laatste Nieuws.

Zulte-Waregem neemt het op speeldag 11 thuis op tegen Royal Antwerp FC. De West-Vlamingen staan momenteel op plaats 15 en zullen goed voor de dag moeten komen tegen Antwerp om de drie punten thuis te houden. Antwerp won haar laatste vijf wedstrijden in de Jupiler Pro League en staat zo tweede.