Martinez spreekt duidelijke taal: Niet gesproken met FC Barcelona

Martinez spreekt duidelijke taal: "Niet gesproken met FC Barcelona"

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 16:00do 14-10-2021 om 16:00

De naam van Roberto Martínez viel in Spanje regelmatig, als beoogd opvolger van de geplaagde Ronald Koeman. De huidige bondscoach van de Rode Duivels benadrukt echter dat hij geen contact heeft gehad met de Catalanen.

"In het voetbal weet je nooit wat morgen brengt", liet hij eind september weten, toen Koeman serieus onder vuur lag in Catalonië. Martínez geeft twee weken later echter te kennen dat er geen enkel gesprek met Barça is geweest. "Het is een moeilijke tijd geweest: er wordt gesuggereerd dat je geen antwoord wil geven, maar de waarheid is dat er geen contacten zijn geweest", aldus de 48-jarige Catalaan in gesprek met Cadena SER. "Geruchten rondom trainers: je weet hoe het werkt. Het is niet meer dan verhalen waar ik elke ochtend weer om moet lachen."

Martínez kwam Koeman al een aantal keer tegen tijdens zijn trainerscarrière in Engeland. De huidige Barça-trainer volgde hem in 2016 zelfs op bij Everton. "Daar heb ik geleerd wat het managerschap inhoudt. Daar stond je positie nooit onder druk als je eens drie keer achter elkaar verloor. Grappig dat er nu wel zo naar wordt gekeken. Jammer ook, want het kost nu eenmaal tijd om dingen neer te zetten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws