Prychynenko over de schreef bij Beerschot: Ik ga jou vermoorden

Prychynenko over de schreef bij Beerschot: "Ik ga jou vermoorden"

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 16:15do 14-10-2021 om 16:15

Denis Prychynenko speelt nu bij Deinze, maar was ook jarenlang actief bij Beerschot. Onder coach Marc Brys speelde hij zijn plaats kwijt. Prychynenko bekent bij Eleven Sports dat hij het heel moeilijk had met die situatie. 

Prychynenko verloor zijn plaats uiteindelijk aan Arjen Swinkels. "Ik was razend, dus ik ging naar het kantoor van Brys. Ik kookte echt vanbinnen. Hij was wat arrogant en zei met een glimlach simpelweg: ‘Wat ga je nu doen, Denis?’ Ik antwoordde: 'Ik ga je waarschijnlijk vermoorden. Als je zo tegen me praat, sla ik je in je gezicht.'"

Prychynenko snapt dat hij met vuur heeft gespeeld. "Hiervoor konden ze me ontslaan. Dus ik ben achteraf teruggegaan om mijn excuses aan te bieden. Maar sindsdien weet ik wel hoe ik respect moet afdwingen: je moet opkomen voor jezelf. Ik zal de club altijd dankbaar zijn. Het doet pijn om te zien hoe slecht het nu gaat in 1A, maar dat is natuurlijk voetbal."

Prychynenko was goed voor 135 wedstrijden bij Beerschot. Bij Deinze heeft hij nog een contract lopen tot de zomer van 2023.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws