D’Haene over vertrek Elsner: “Ik kijk nu al uit naar match tegen Standard

D’Haene over vertrek Elsner: “Ik kijk nu al uit naar match tegen Standard"

14-10-2021 12:12 Laatste update: 12:23
4

KV Kortrijk kon het plots vertrek van coach Luka Elsner naar Standard Luik maar moeilijk verkroppen. Aanvoerder Kristof D’Haene was ook teleurgesteld, maar focust zich al op de toekomst.

Tegenover Het Laatste Nieuws laat hij zich uit over de situatie. “Wij zijn donderdagochtend op de hoogte gebracht van Luka zijn vertrek”, weet de linksachter van KVK. “Luka stuurde mij een bericht en ook Matthias (Leterme, red.) belde me op. Het is Luka zijn keuze.”

D’Haene begrijpt het ook wel. “Hij beslist om naar een grote ploeg te gaan en soms passeert de trein maar één keer. Wij moeten verder. Ik denk er zelfs al niet meer aan. We moeten er niet over treuren en samen met Karim resultaten neerzetten. Hij laat ons in de steek, maar zoals ik al zei: het is zijn keuze.”

De kapitein van KV Kortrijk kijkt nu al uit naar de match tegen Elsner. “Ik kijk nu al uit naar de wedstrijd tegen Standard. Die partij staat met stip genoteerd in mijn agenda. Iedereen wil hem winnen. We hebben geen revanchegevoelens, maar dat zijn matchen dat je wilt winnen.”