Breaking news

SELECTIE: KAA Gent met sterkste ploeg richting KRC Genk, opletten voor rode kaart

Agüero loopt Messi mis: Ik was in shock, ik kon het niet geloven

Agüero loopt Messi mis: "Ik was in shock, ik kon het niet geloven"

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 11:45do 14-10-2021 om 11:45

Laatste update: donderdag 14 oktober 2021 om 11:49do 14-10-2021 om 11:49

Sergio Agüero heeft deze week na langdurig blessureleed eindelijk zijn officieuze debuut namens FC Barcelona gemaakt, in een vriendschappelijke wedstrijd tegen UE Cornellà. De Argentijn kwam in de zomer transfervrij over van Manchester City en dacht dit seizoen samen te spelen met zijn goede vriend Lionel Messi, maar die vlieger ging uiteindelijk niet op.

Het verhaal van Messi is bekend: zijn contract liep per 1 juli af en Barça moest een maand later bekendmaken dat het niet de middelen had om een nieuwe verbintenis aan te bieden. "Ik was in shock, ik kon het gewoon niet geloven", aldus Agüero in een groot interview met El País. "Die zaterdag ben ik nog bij hem langs geweest. Ik probeerde hem wat afleiding te bieden, want hij was er niet echt bij met zijn hoofd."

Spijt van zijn transfer heeft Agüero echter niet, ook al is zijn boezemvriend vertrokken en blijkt de club diep in de financiële en sportieve problemen te zitten. "Laten we eerlijk zijn: welke speler wil niet voor Barça voetballen? Vrijwel elke voetballer zou dit shirt willen dragen, hoe goed of slecht het ook gaat met Barcelona", aldus de 101-voudig Argentijns international. "Toen ze me belden, dacht ik: maakt niet uit wat ik hier kan verdienen, ik voel me sterk en ik ga het team helpen, zo goed als ik kan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws