Bernier (ex-Anderlecht) wil doorbreken: Pluk daar de vruchten van

Bernier (ex-Anderlecht) wil doorbreken: "Pluk daar de vruchten van"

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 11:30do 14-10-2021 om 11:30

Antoine Bernier mag zich dit seizoen bewijzen in de Jupiler Pro League. De aanvaller van Seraing heeft Anderlecht en Antwerp op zijn palmares staan, maar brak niet door. In Luxemburg lukte het wél voor hem. 

Bernier speelde één seizoen bij Dudelange en haalde zelfs de Europa League. "Het heeft me vooral geholpen om mentaal te groeien. In Dudelange was ik op mezelf aangewezen. En je kunt je wel indenken dat er in Dudelange niet dezelfde infrastructuur is als bij Anderlecht of Antwerp... Dat deed me allemaal beseffen dat als ik daar weg wilde, ik wel eens wat moest doen, mezelf wat in de hand nemen, aldus Bernier bij Sport/Voetbalmagazine. 

Nu plukt Bernier daar de vruchten van bij Seraing. "In Luxemburg ben ik harder beginnen te werken en het jaar erop tekende ik bij Seraing. Dat is het moment waarop ik echt prof geworden ben. Vandaag pluk ik daar de vruchten van."

Bernier stond dit seizoen vier keer in de basis bij Seraing en mocht ook nog vier keer invallen. Net voor de interlandbreak mocht hij nog starten tegen Zulte Waregem, een match die eindigde op 5-1.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws