Lombaerts: Zo'n uitzonderlijk talent zou ik niet in de frigo laten

Lombaerts: "Zo'n uitzonderlijk talent zou ik niet in de frigo laten"

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 10:30do 14-10-2021 om 10:30

De Rode Duivels hebben geen prijs kunnen pakken in de Nations League? Wordt het tijd voor bondscoach Roberto Martinez om enkele oudere spelers te laten gaan. Volgens Nicolas Lombaerts alvast wel. 

Lombaerts is nu assistent bij KAA Gent, maar blijft de Rode Duivels uiteraard volgen. "Trainers hebben altijd hun chouchous. Nu moet je er toch een paar aan de kant schuiven en jongeren inpassen zoals De Ketelaere. 'We moeten hem laten rijpen', klinkt dat dan. Zo'n uitzonderlijk talent zou ik toch niet in de frigo laten. Zeker als je ziet dat hij anderen wel meteen heeft gezet", legt Lombaerts uit bij Het Laatste Nieuws.

De Bruyne stelde vorige week al dat België minder middelen heeft dan de concurrentie. Lombaerts is volmondig akkoord. "Je kan nu eenmaal niet vissen in een vijver zoals de Fransen of de Italianen. De vraag is met wie je ons moet vergelijken. Met Nederland? Die zijn eigenlijk ook groter en men is er meer op sport gericht. Je kan even goed stellen dat het een fantastisch parcours is geweest voor zo'n klein landje."

De volgende interlandbreak vindt plaats in november. De Rode Duivels spelen in die break tegen Estland en Wales. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws