Breaking news

Beerschot-fan blijkt recidivist en moet voor rechter: "Poging tot doodslag"

Neymar afgekraakt: 'Hoop dat PSG zijn loyaliteitsbonus nu niet gaat betalen'

Neymar afgekraakt: 'Hoop dat PSG zijn loyaliteitsbonus nu niet gaat betalen'

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 07:20do 14-10-2021 om 07:20

Laatste update: donderdag 14 oktober 2021 om 08:11do 14-10-2021 om 08:11

Voormalig Paris Saint-Germain-middenvelder Jérôme Rothen is hard voor Neymar. De inmiddels 43-jarige Fransman ziet onder meer dat Neymar zijn club te vaak benadeelt met zijn uitspraken in de pers.

In de Ligue 1 staat de teller op één goal en twee assists voor de Braziliaanse aanvaller. In de Champions League was Neymar nog niet betrokken bij een doelpunt. Recent maakte de 113-voudig international bekend dat het WK van 2022 mogelijk zijn laatste wordt. Neymar weet niet of hij de 'mentale kracht' heeft om daarna nog door te gaan als international.

Rothen noemt de uitspraken van Neymar tegenover RMC Sport 'verschrikkelijk'. "Hij heeft te weinig gedrevenheid en enthousiasme. Bijna al zijn uitspraken in de media zijn nadelig voor PSG. Hij heeft alleen liefde voor Brazilië, waarmee hij het WK wil winnen."

"Ik wil hem herinneren aan zijn plichten", gaat Rothen verder. "Neymar is één van de gezichten van de club en heeft net zijn contract verlengd (tot medio 2025, red.). Dan kun je niet zomaar zeggen dat je het misschien niet op kan brengen om nog te voetballen. Ik vind dat misplaatst. Ik hoop dat PSG zijn loyaliteitsbonus niet gaat betalen nu hij zulke dingen zegt. Hij moet zijn verantwoordelijkheden onder ogen zien." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Rothen hier gelijk?

Ja
81%
Nee
19%
(68 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws