Storm blikt terug op vertrek bij OHL: De fans nemen het me nog kwalijk

Storm blikt terug op vertrek bij OHL: "De fans nemen het me nog kwalijk"

13-10-2021 21:30
1

Nikola Storm is opnieuw bezig aan een goed seizoen bij KV Mechelen en lijkt misschien klaar voor een stap hogerop. Die stap hogerop zette hij in het verleden ook al, toen hij uitkwam voor Oud-Heverlee Leuven. Die stap hebben de Leuvense fans hem nog steeds niet vergeten.

Toen de flankaanvaller in Eerste Klasse B voor OHL uitkwam was hij één van de grote uitblinkers en wist hij zich in de kijker te spelen van flinik wat clubs. Bij OHL probeerde men Storm te houden, maar de aanvaller koos voor een vertrek naar KV Mechelen.

Gekke voetbalwereld
Bij OHL wordt hem dat nu nog steeds kwalijk genomen. "Het was ook raar begonnen: ik had gesprekken gevoerd bij Emilio Ferrera thuis, hij overtuigde me om te tekenen. Twee weken later werd hij ontslagen. Toen besefte ik hoe gek het voetbalwereldje soms in elkaar steekt", zegt Storm in Sport/Voetbalmagazine.

"De supporters van OHL nemen me mijn vertrek nog altijd kwalijk. Maar het contractvoorstel van de club bleef uit en ondertussen kwam Mechelen op de proppen met een goed voorstel, ik kon niet blijven wachten", aldus Storm.

De inmiddels 27-jarige Storm heeft nog een contract tot 2026 bij KV Mechelen, waar hij bezig is aan een goed seizoen. Hij heeft na tien partijen zes doelpunten en één assist achter zijn naam staan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie