Stormloop bij Club Brugge: 'Ook Napoli, West Ham en Everton willen De Ketelaere'

Stormloop bij Club Brugge: 'Ook Napoli, West Ham en Everton willen De Ketelaere'

13-10-2021 21:00
5

De naam van Charles De Ketelaere gaat steeds vaker rond in de voetbalwereld. Na zijn sterke prestaties in de Champions League en bij de Rode Duivels hebben ook de grote buitenlandse clubs hem opgemerkt. Dat kan hem een mooie transfer opleveren.

Eerder deze week klonk het nog dat grootmachten zoals Manchester United en Liverpool FC het jeugdproduct van Club Brugge op de verlanglijst hebben staan. Zij zijn echter niet de enigen, weet het Italiaanse Calciomercato.

Naar verluidt tonen nog drie extra clubs verregaande interesse in De Ketelaere. Ook Everton, West Ham en Napoli worden genoemd als mogelijke bestemming. Die laatste club toont al lange tijd interesse in De Ketelaere, maar deed nog geen bod bij Club Brugge.

Voor de landskampioen wordt het alvast moeilijk om De Ketelaere nog lang te houden, maar mag het wel al dromen van een enorme jackpot. Zo worden er zelfs al bedragen van rond de 45 miljoen euro genoemd, waardoor De Ketelaere de duurste uitgaande transfer uit ons land ooit zou zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie