Verheyen maakt zich druk om keuzes van Martinez: Waarom speel je niet met hem?

Verheyen maakt zich druk om keuzes van Martinez: "Waarom speel je niet met hem?"

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2021 om 20:45wo 13-10-2021 om 20:45

De beslissingen van Roberto Martinez werden de voorbije weken flink gecontesteerd. Onder meer zijn beslissing om te blijven rekenen op de oudere garde werd hem niet in dank afgenomen. Ook niet door Gert Verheyen.

De voormalige Rode Duivel vindt het stilaan een probleem dat jongere spelers amper tot geen kansen krijgen onder Martinez. "Dan denk ik aan Charles De Ketelaere, die speelt op een wolk en met vertrouwen", geeft Verheyen aan in De Tribune.

Toch moest het goudhaantje van Club Brugge bijzonder lang wachten op zijn kans. Bij zijn echte eerste kans wist hij meteen indruk te maken én te scoren tegen Italië. "Soms raak je een beetje vast, verroest in je eigen systeem. Dan moet je iets nieuws brengen", zegt Verheyen.

En dus pleit Verheyen om in de toekomst meer jonge jongens een kans te geven bij de Rode Duivels. "Nieuwe jongens, een of twee anderen, en het kan al meteen iets anders zijn. Als je het niet probeert, dan weet je het nooit. Waarom speel je niet een keer met Theate. Waarom niet", vraagt hij zich af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws