Inter-fans zijn bijzonder boos na vertrek van Lukaku: Inter zit nog in zijn hart

Inter-fans zijn bijzonder boos na vertrek van Lukaku: "Inter zit nog in zijn hart"

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2021 om 20:16wo 13-10-2021 om 20:16

Romelu Lukaku besloot afgelopen zomer om Inter Milan toch te verlaten en terug te keren naar Chelsea. Bij de Italiaanse club was hij nochtans bijzonder geliefd. Toch koos hij voor een terugkeer. Makelaar Federico Pastorello legt uit waarom.

Lukaku gaf voor zijn vertrek nog aan dat hij graag bij Inter bleef, maar brak zijn woord. Een beslissing die hem niet in dank werd afgenomen door de fans van de Italiaanse club. "Inter zit nog altijd in zijn hart. De mensen mogen zeggen wat ze willen, maar dat is een absoluut feit", zegt Pastorello aan Tuttomercatoweb.

Maar onze landgenoot koos voor een terugkeer naar Chelsea. Een beslissing die hij wel moest nemen volgens Pastorello. "In een carrière moet je soms echter ook verder kijken dan het sentimentele. Hij is nu gelukkig in Londen en is gefocust op zijn nieuwe project, maar hij volgt Inter nog altijd met veel affectie."

Lukaku wordt nu wel beticht de supporters voorgelogen te hebben, maar dat ontkent Pastorello. "Er wordt veel gebabbeld, maar de transfer was snel geregeld. Wanneer Chelsea besliste om ervoor te gaan, hebben ze doorgedrukt en heeft het niet lang geduurd. Er was veel kritiek op de posts van Romelu, maar hij heeft die met de beste bedoelingen geplaatst."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws