Krijgt Openda een nieuwe kans bij Club Brugge? Hij wil zich bewijzen in België

Krijgt Openda een nieuwe kans bij Club Brugge? "Hij wil zich bewijzen in België"

13-10-2021 19:04 Laatste update: 19:07
1

Loïs Openda was eerder deze week weer een uitblinker bij de Belgische beloften en zorgde met het enige doelpunt voor de 1-0 winst tegen Denemarken. De aanvaller blijft zich daarmee in de kijker spelen. Ook in die van Club Brugge?

De aanvaller wordt momenteel door Club Brugge verhuurd aan Vitesse, waar hij een basispion is. De Nederlandse club lijkt echter niet het eindstation van Openda te gaan worden. "Toen ik hem sprak na de Europese match tegen Anderlecht voelde ik dat hij zich in België wil bewijzen", zegt Vitesse-watcher Chris Tempelman van VI aan Sporza.

In principe keert Openda komende zomer terug naar Club Brugge, al gelooft Tempelman niet meteen dat hij daar ook goed zal aarden. "Volgens mij heeft hij het moeilijker blij clubs die voortdurend op de helft van de tegenstander spelen. Daarom staat hij bij mij weten ook niet op de radar bij Ajax of PSV", klinkt het.

Al gelooft Tempelman wel dat hij ver kan raken. Hij ziet hem onder andere bij een middenmoter in Engeland, Duitsland of Frankrijk eindigen. "Waar ze zijn snelheid willen uitspelen", geeft hij nog aan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie