'Supporters Moeskroen roepen om ontslag Scifo, trainer bijna op de vuist met fan'

'Supporters Moeskroen roepen om ontslag Scifo, trainer bijna op de vuist met fan'

13-10-2021 18:38
3

Royal Excel Moeskroen haalde Enzo Scifo deze zomer in huis als trainer en uit zijn gedwongen voetbalpensioen. Dat bleek nog geen succes en Moeskroen heeft het bijzonder moeilijk om ook echt te overtuigen. Enkele fans lijken het ook flink beu te zijn.

Na zeven speeldagen in Eerste Klasse B staat Moeskroen op een pijnlijke laatste plek en wist het nog maar twee punten te sprokkelen. Het heeft al een achterstand van vier punten om nummer zeven en lijkt niet van die laatste plek te geraken. Dat komt hard aan, ook bij de fans.

Tijdens de interlandbreak organiseerde Moeskroen nog een oefenpartij tegen eerstenationaler Mandel United, maar ook die werd met 1-0 verloren. Scifo heeft het daarmee helemaal verkorven bij de fans en dat werd na de partij tegen Mandel nog maar eens duidelijk. Zo weet Sudpresse dat Scifo tot een aanvaring kwam met een supporter.

De supporter in kwestie riep om het ontslag om Scifo, maar daar kon de voormalige Rode Duivel niet mee leven. Hij verloor zijn zelfbeheersing en ging verhaal halen bij de fan. Spelers moesten uiteindelijk ook voorkomen dat de twee op de vuist gingen. Technisch directeur Mbo Mpenza gaf recent nog aan dat Scifo zeker trainer zou blijven, maar dat lijkt steeds moeilijker te worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie