Ik denk dat ik me kan meten met Erling Haaland en Kylian Mbappé

"Ik denk dat ik me kan meten met Erling Haaland en Kylian Mbappé"

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2021 om 17:38wo 13-10-2021 om 17:38

João Félix maakte twee jaar geleden voor ruim 120 miljoen euro de overstap van Benfica naar Atlético Madrid, waarmee hij in een klap vergeleken werd met de grote der aarden. Die belofte heeft de Portugees nog niet waar kunnen maken, al verwacht hij zich wel te kunnen meten met de toppers van vandaag de dag.

Félix was bij Benfica de grote man en is nog altijd de duurste speler uit de clubgeschiedenis. Bij Atlético gaat het met vallen en opstaan. Hij krijgt de vraag of hij zich kan spiegelen aan Erling Haaland en Kylian Mbappé.

"Dat denk ik wel", zegt Félix tegen TNT Sports. "Ik heb nog niet mijn hoogste niveau bereikt. De afgelopen jaren heb ik veel blessures gehad. Ik heb nog geen volledig jaar gehad zonder dat ik geblesseerd ben geraakt. Als dat wel lukt, denk ik dat ik om die titel kan strijden."

Ook het samenspelen met Neymar lijkt Félix wel wat. "We kunnen prima samen spelen, dat is altijd makkelijk als je goede spelers tegenover je hebt. Ik zou op een dag graag met hem spelen, je weet het nooit."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws