Eerste daad van de Condé is verlenging van zijn maatje: Continuïteit verzekerd

Eerste daad van de Condé is verlenging van zijn maatje: "Continuïteit verzekerd"

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2021 om 16:38wo 13-10-2021 om 16:38

Laatste update: woensdag 13 oktober 2021 om 16:49wo 13-10-2021 om 16:49

Maandag maakte KRC Genk bekend dat Dimitri de Condé de functie van Head of Football op zich neemt binnen de club, woensdag heeft diezelfde de Condé zijn eerste daad al gesteld. Vaste rechterhand Dirk Schoofs mocht namelijk ook een contractverlenging ondertekenen, uiteraard tot tevredenheid van zijn collega.

“Het was voor mij belangrijk om ook in onze scoutingcel de continuïteit te verzekeren en de toekomst veilig te stellen", vat de Condé op de clubwebsite samen waarom Schoofs aan boord blijft binnen de mijnclub. De voorbije jaren heeft Schoofs, samen met de rest van de scoutingscel, "uitstekend werk geleverd", laat de kersverse Head of Football optekenen. Dan doelt hij voornamelijk op enkele raspaardjes die vanuit het buitenland naar Genk kwamen, om vervolgens door te breken en voor vele miljoenen verkocht te worden.

De Condé en Schoofs zijn dan ook twee handen op één buik. "De club is dankbaar en trots op wat we samen hebben gerealiseerd. Dat Dirk zijn toekomst ook in Genk ziet, is opnieuw een belangrijk signaal voor de sportieve ambities van de club", verzekert de Condé. Met de nodige stabiliteit in de bestuurskamer hoopt Genk de komende jaren aan de top van het Belgische voetbal te blijven meedraaien. Het voorbije seizoen leverde dat alvast een tweede stek op in de eindrangschikking, na Club Brugge.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws