Storm (KV Mechelen) over Club Brugge: “Ik had daar misschien kunnen blijven”

Storm (KV Mechelen) over Club Brugge: “Ik had daar misschien kunnen blijven”

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2021 om 15:45wo 13-10-2021 om 15:45

Nikola Storm is dit seizoen één van de sterkhouders bij KV Mechelen. In het verleden speelde hij onder meer bij Club Brugge, Zulte Waregem en OHL. Tegenover Sport/Voetbalmagazine laat hij zich uit over zijn voormalige werkgevers.

Bij Club Brugge heeft Storm nog het warmste gevoel. “Ik heb er acht jaar gevoetbald en volg nog elke wedstrijd. Met een paar spelers - Vanaken, Vormer,... - heb ik nog samengespeeld. Als mijn rendement in die periode wat hoger was geweest, had ik daar misschien langer kunnen blijven. Want mijn wedstrijden bij Club waren op zich wel goed. Zulte Waregem was een mindere periode, ik ging ernaartoe met het idee een basisplek te veroveren, wat tegenviel. Leuven was wel leuk.”

Bij Club Brugge maakte Storm ook gebruik van een mental coach: Rudy Heylen. “Je mag niet vergeten: als achttienjarige word je in die profwereld gesmeten, je pakt een basisplaats en plots word je opgehemeld - 'de nieuwe Lestienne' werd over mij geschreven - , dan besef je soms niet goed wat er allemaal gebeurt. Emotioneel beland je in een rollercoaster. Het was de club die mij voorstelde om met Rudy te praten, maar op den duur vroeg ik het soms zelf.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws