Storm praat over transfer naar KRC Genk of Antwerp: “Er was interesse

Storm praat over transfer naar KRC Genk of Antwerp: “Er was interesse"

13-10-2021 14:34
0

Nikola Storm is één van de efficiëntste flankspelers van de Jupiler Pro League en dat is ook andere clubs niet ontgaan. Sport/Voetbalmagazine sprak met Storm over de interesse van KRC Genk en Royal Antwerp FC.

Storm geeft toe dat er interesse was. “Er was interesse, maar het is nooit concreet geworden. Ik hoefde ook niet te vertrekken, ik had net voor vijf jaar bijgetekend en ik voel me goed bij Mechelen. Ik kan in mijn huis in Maldegem blijven wonen, mijn vrouw heeft daar haar werk en mijn zoontje gaat er binnenkort naar de kleuterschool. Dat zijn voor mij even belangrijke factoren in zo'n beslissing.”

Storm is 27 en zijn topjaren komen eraan. “In principe komen mijn topjaren er nu aan en de laatste kans om een slag te slaan. Bijvoorbeeld in het buitenland. Maar ik zou het helemaal niet erg vinden om de komende vijf jaar hier te voetballen. De sfeer in de ploeg is top, je hebt fantastische supporters, veel beleving en ik zie ons in de toekomst ook nog wel Europees voetbal afdwingen met Mechelen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie