BILD: Ambitieus Newcastle United wil stunten met drie grote namen

BILD: Ambitieus Newcastle United wil stunten met drie grote namen

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2021 om 11:15wo 13-10-2021 om 11:15

Het aantal namen dat aan Newcastle United wordt gelinkt neemt fors toe. De hyperambitieuze club is serieus geïnteresseerd in Chelsea-spits Timo Werner, meldt BILD.

Er is niet alleen sprake van interesse, er worden op de achtergrond zelfs al gesprekken gevoerd tussen de partijen. Journalist Christian Falk, de Mike Verweij van BILD, stelt dat het management van Werner regelmatig contact heeft met Newcastle en de Duitse spits zou al ter sprake gekomen zijn. Onlogisch is dat niet. Chelsea kocht Werner voor zestig miljoen euro, maar in Londen komt de spits totaal niet uit de verf.

Newcastle is volgens BILD ook geïnteresseerd in Niklas Süle van Bayern München. Hij is aan het einde van dit seizoen transfervrij. En een eventuele transfer van Philippe Coutinho van FC Barcelona wordt ook serieus tegen het licht gehouden. Het gerucht dat Erling Haaland een overstap naar Newcastle overweegt, klopt dan weer niet.

Of Newcastle voor alle genoemde spelers daadwerkelijk een poging gaat wagen, zal moeten worden afgewacht. Het geeft in ieder geval wel aan in welke categorie de club aan het zoeken is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws