Elsner vraagt begrip van Kortrijk: “Hoop dat ze mijn situatie begrijpen”

Elsner vraagt begrip van Kortrijk: “Hoop dat ze mijn situatie begrijpen”

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2021 om 09:45wo 13-10-2021 om 09:45

Luka Elsner is bij Standard aan een nieuw hoofdstuk als trainer begonnen. De Sloveen moest daarvoor wel KV Kortrijk achter zich laten. Elsner hoopt op begrip van zijn ex-werkgever.

Wanneer clubs onvoldoende punten halen, zijn het de trainers die worden bedankt. Nu kiest een trainer om een club tijdens het seizoen te verlaten voor een ander team. "Als trainer heb je weinig bescherming in je contract en kan je bij tegenvallende resultaten snel op straat liggen", noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Elsner.

Elsner ziet Standard als een sportieve vooruitgang. Hij moet de Rouches hoger brengen dan de huidige twaalfde plaats. "Ik heb genoten van m'n tijd bij Kortrijk en heb me volledig gesmeten voor de club. Ik hoop dat ze mijn situatie begrijpen", aldus de man die KV Kortrijk achterliet op de achtste plaats in de stand.

Zaterdag mag Elsner bij Standard zijn eerste ploeg opstellen. Dan nemen de Rouches het thuis op tegen Oud-Heverlee Leuven. Op 30 oktober komt Kortrijk over de vloer in de Luik. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws