BILD: 'Lewy-Frust' door Haaland-geruchten, vertrek Lewandowski niet uitgesloten

BILD: 'Lewy-Frust' door Haaland-geruchten, vertrek Lewandowski niet uitgesloten

13-10-2021 08:45

Robert Lewandowski is mogelijk aan zijn laatste seizoen bij Bayern München bezig. De Poolse goalgetter zit volgens BILD niet lekker in zijn vel bij Der Rekordmeister.

Lewandowski heeft twee topseizoenen achter de rug en verbrak vorig jaar zelfs het Bundesliga-record van Gerd Müller, door 41 competitietreffers aan te tekenen. Dit seizoen loopt hij opnieuw één op één, maar volgens BILD heerst er momenteel Lewy-Frust bij Bayern.

De 33-jarige spits ligt nog tot 2023 vast in München en lijkt niet onwelwillend tegenover contractverlenging te staan. De gesprekken hierover zouden echter allesbehalve voortvarend verlopen. Volgens de berichtgeving kijkt Der Rekordmeister alvast naar de toekomst en heeft het een oogje op Borussia Dortmund-vedette Erling Braut Haaland, die twaalf jaar jonger is dan Lewandowski. Een transfer aan het einde van het seizoen is dan ook niet uitgesloten, aangezien het voor Bayern de enige kans is om nog een transfersom te vangen.

Lewandowski werd in 2014 zelf opgepikt bij Borussia Dortmund en is sindsdien goud waard geweest voor Bayern, met liefst 307 goals in 339 officiële wedstrijden. De Pool werd zeven keer op rij landskampioen met Bayern, kroonde zich vijf keer tot Bundesliga-topscorer en won in 2020 bovendien de Champions League.